CHEF ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΒΑΙΟΣ: «ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ»

BUSINESS TRAVEL

Αστείρευτη αγάπη, αέναη δημιουργικότητα, αδιάκοπος ενθουσιασμός, ασίγαστο μεράκι, συνεχής επαγρύπνηση και αδιάλειπτη ενημέρωση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στην ελληνική γαστρονομία. Οι λέξεις αυτές βγαίνουν αβίαστα για να περιγράψουν τη φιλοσοφία που υιοθετεί στη μαγειρική τέχνη και τις αρχές της κουλτούρας που επιδιώκει και μεταλαμπαδεύει στην κουζίνα του αθηναϊκού ξενοδοχείου London ο chef Κώστας Κωβαίος. Φύση και θέση «παθιασμένος» με την ελληνική κουζίνα- όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας τη συνέντευξή του Business Travel blog- δηλώνει χωρίς περιστροφές ότι «η μαγειρική δεν είναι για μένα απλά ένα επάγγελμα αλλά διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μου καθώς τη μαγειρική τέχνη την αγαπάω, τη μελετάω καθημερινά και συνεχώς θέλω να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι».

Εξιστορώντας το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική τέχνη και αναδεικνύοντας τους σημαντικότερους σταθμούς στην έως σήμερα επαγγελματική του πορεία- μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η εργασία του σε πολυτελή αθηναϊκά ξενοδοχεία, σε δημοφιλή σε όλη την  Ελλάδα…

View original post 2,090 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s